Üzemanyag költség

Üzemanyag költségÚszom az üzemanyag költségekben!

Évi 150.000 liter a cégem gázolaj felhasználása, emiatt az üzemanyag költségem több mint 50 millió forint. Nem elég, hogy a kőolaj drágul, de ráadásul az állam folyamatosan emeli a járulékos adókat!

Hol lesz ennek a vége? Hogyan tudnék gátat vetni ennek, és megállítani, vagy még inkább csökkenteni az üzemanyag költségeimet?

Naponta halljuk ezeket a panaszokat ügyfeleinktől. Valóban, az üzemanyag költség minden cég életében meghatározó tényező. Minden cégvezető folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amellyel az üzemanyag költség csökkenthető.

A Hungaro Mobiltank olyan technikai megoldásokat kínál ügyfelei részére, amelyek segítenek az üzemanyag költség optimalizálásában.

Az üzemanyag költség mértékét több tényező is befolyásolja.

1. Az üzemanyag költség meghatározó tényezője az Ön járműparkjának átlagfogyasztása. Ezen sajnos mi nem tudunk segíteni, de…
2. Az üzemanyag ára függ attól, milyen módon szerzi be az Ön vállalkozása. Ebben tudunk segíteni Önnek. Kérjük olvassa el az üzemanyag megtakarítás című írásunkat.
3. Az üzemanyag költség arányát jelentősen növelik az emberi visszaélések. Erre is van megoldásunk! Kérjük olvassa el az üzemanyag megtakarítás című írásunkat.

A fenti három tényező befolyásolja az üzemanyag költség mértékét. A Hungaro Mobiltank ebből két problémára is kínál rendkívül hatásos megoldást!

A cégünk által forgalmazott berendezések segítenek Önnek, hogy előnyös feltételekkel és a legkedvezőbb áron tudja járműparkjának üzemanyag ellátását megoldani. Ezen túlmenően a felhasználást kontrolált körülmények között, irányított formában végezve, segítenek az emberi túlkapások visszaszorításában, így segítve az üzemanyag költség optimalizálását.

Üzemanyag költség