Kútoszlopok egyéb anyagokhozA Hungaro Mobiltank forgalmaz kútoszlopot AdBlue, ablakmosó és fagyálló kiszolgálására is, amelyet 30-50 l/perc átfolyási sebességű elektromos szivattyúval, részlegesen lenullázható és göngyölített összegző regiszteres elektronikus átfolyás mérővel, rugalmas tömlővel és automatikus töltőpisztollyal szállítunk. Lehetőség van a Systemcard flottavezérlő rendszerrel való összekapcsolásra.

Kategória: Kútoszlopok

Hitelesíthető kútoszlopA gyors és pontos tankolási igények kielégítésére a Hungaro Mobiltank széles termékskálájú hitelesíthető kútoszlopot forgalmaz benzin és gázolaj tankolására. A megbízható kútoszlopok térfogatoló átfolyás mérővel felszereltek; 40-130 l/perc átfolyási sebességű szivattyúval szállíthatók és az egyes kútoszlopokon több termék kiszolgálására is van lehetőség. A kútoszlopok összekapcsolhatók Systemcard vezérlő rendszerrel vagy közforgalmú tevékenység esetén a megfelelő benzinkút kassza rendszerrel. Technikai és kereskedelmi szolgálatunk ideális megoldást tud nyújtani az önök igényire.

Kategória: Kútoszlopok

Kútoszlopok, kimérő szerkezetek magánfelhasználásraA Hungaro Mobiltank széles termékskálájú gázolaj kiszolgálására alkalmas kútoszlopot és kimérő szerkezetet kínál magánfelhasználásra. Megbízható és kedvező áron kínál berendezéseket, amelyek 50-90 l/perc átfolyási sebességű szivattyúval szállíthatók. Minden kútoszlopot önkioldó, 220 V./380 V. elektromos szivattyúval, mechanikus vagy elektronikus átfolyás mérővel, rugalmas tömlővel és automatikus töltőpisztollyal szállítunk. Vannak kútoszlopok, amelyek vezérlő egységgel vannak felszerelve, és lehetőség van a tankolási adatok közvetlenül PC-re való eljuttatására. Néhány változata összekapcsolható a Systemcard flottavezérlő rendszerrel.

Kategória: Kútoszlopok

Kútoszlop, benzinkút kútoszlopMegfelelő kútoszlop az Ön benzinkútjához

A benzinkút építés egyik kulcselme a kútoszlop. De vajon melyik típusú kútoszlopot válassza saját benzinkútjához?

Több mint tízféle kútoszlop létezik, a normál hagyományos egy vagy két töltő pisztolyos kiviteltől a kéthomlokzatos kivitelű, oldalanként akár több termék kiszolgálására is alkalmas kútoszlopig. A típus és formavilág, és természetesen az árak is széles skálát ölelnek fel.

Kategória: Benzinkút