Kútoszlopok egyéb anyagokhozA Hungaro Mobiltank forgalmaz kútoszlopot AdBlue, ablakmosó és fagyálló kiszolgálására is, amelyet 30-50 l/perc átfolyási sebességű elektromos szivattyúval, részlegesen lenullázható és göngyölített összegző regiszteres elektronikus átfolyás mérővel, rugalmas tömlővel és automatikus töltőpisztollyal szállítunk. Lehetőség van a Systemcard flottavezérlő rendszerrel való összekapcsolásra.

Kategória: Kútoszlopok

Hitelesíthető kútoszlopA gyors és pontos tankolási igények kielégítésére a Hungaro Mobiltank széles termékskálájú hitelesíthető kútoszlopot forgalmaz benzin és gázolaj tankolására. A megbízható kútoszlopok térfogatoló átfolyás mérővel felszereltek; 40-130 l/perc átfolyási sebességű szivattyúval szállíthatók és az egyes kútoszlopokon több termék kiszolgálására is van lehetőség. A kútoszlopok összekapcsolhatók Systemcard vezérlő rendszerrel vagy közforgalmú tevékenység esetén a megfelelő benzinkút kassza rendszerrel. Technikai és kereskedelmi szolgálatunk ideális megoldást tud nyújtani az önök igényire.

Kategória: Kútoszlopok

Fuel Log üzemanyag tankolás ellenőrző rendszerFUEL LOG SYSTEM olyan rendszer, amely saját járműflottája üzemanyag tankolását ellenőrizni kívánó ügyfeleknek készült. A SYSTEMCARD tankolás ellenőrző és vezérlő rendszerrel együtt alkalmazható. A tankolni kívánt jármű tankjának nyílására szerelt azonosítónak köszönhetően a rendszer wireless technikával felismeri a járművet és engedélyezi a felhasználónak a tankolást. Hogyan működik a FUEL LOG rendszer?

Kategória: Vezérlő berendezés

Systemcard üzemanyag töltőállomás ellenőrző rendszerÜzemanyag töltőállomás ellenőrző és vezérlő rendszer, magán felhasználású üzemanyag kutakhoz. Megbízható és pontos berendezés a felhasználók és üzemanyag tankolások ellenőrzésére. Lehetőség van a tankolások közvetlenül számítógépen történő ellenőrzésére. A tankolás mágneses vagy rádiófrekvenciás kártya segítségével történik. A beállítás és az adatok számítógépre eljuttatása soros kábelen átalakítóval, közvetlenül a Syc berendezésről laptoppra, GSM modemmel, Ethernet kábeles, vezeték nélküli, vagy rádiós konverterrel történhet.

Kategória: Vezérlő berendezés