tt-easy-szallithato-tartalyKönnyű, kompakt, egyszerűen és azonnal használható: a TT Easy sorozat szállítható tartályai az TT típusú szállítható tartályainak legújabb képviselői. Lineáris polietilénből készült, szivattyúval ellátott, amely lehetővé teszi a munkagépek tankolását. A TT Easy berendezést dízel üzemanyag szállítására ADR mentességgel lehet használni ADR 1.1.3.1. c. normatíva alapján. Három különböző kiszerelésben kaphatók 125 l, 220 l és 430 l.

TT SQUARE 1000 ADR, HMT-TT szállítható tartályokA TT Square 1000, és HMT-TT szállítható tartályok lehetővé teszik a gázolaj vagy benzin biztonságos szállítását a jogszabályok által előírt keretek között. Az önhordó védőszerkezetének köszönhetően a TT Square és HMT-TT széles körű felhasználást tesz lehetővé a munkagépek tankolásában ott, ahol éppen szükség van erre. A TT Square 950 liter, a HMT-TT 1000, 2000, 3000 liter űrtartalmú kivitelben kapható. A szállítható tartályokat egy kocka acélszerkezet belsejébe szereljük, amely egyúttal 110%-os kármentőként szolgál.

Utánfutóra szerelt TT típusú berendezésekA TT típusú szállítható tartályokat közúti közlekedésre engedélyezett utánfutóra is tudjuk szerelni. Lehetővé teszik az üzemanyag gyors eljuttatását közvetlenül arra a helyre, ahol a munkagépek üzemanyaggal való ellátása szükséges.

TT típusú szállítható tartályA TT berendezések megfelelőségi engedéllyel és A.D.R. engedéllyel rendelkeznek, és az érvényben lévő normatívák előírásainak megfelelően készültek. A megbízható és tartós anyagokból készült szállítható tartályokkal teletöltve lehet dízel és/vagy benzin üzemanyagot szállítani a törvény szabta kereteken belül. A TT-k széles körű felhasználást tesznek lehetővé a munkagépek üzemanyag ellátásában ott, ahol éppen szükség van erre: ezáltal megspórolható, azaz idő, amely a munkagép üzemanyagkúthoz szállításához kell.