Hungaro Mobiltank nagyobb térképen való megjelenítése

Székhely, levelezési cím

1013 Budapest Attila út 2.

Iroda címe

1110 Budapest Bocskai út 77-79 (Mogürt Irodaház)

Telefon/Fax: +36-1-878-2143
Mobil: +36-70-778-5921

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pénzügy/Számlázás

Bollók Zsófia
Telefon/Fax: +36-1-878-2143
Mobil: +36-70-778-5929
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Engedélyeztetés/Gyártás/Szállítás/Telepítés

Lakatos Csaba
Telefon/Fax: +36-1-878-2143
Mobil: +36-70-778-5921
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Értékesítés

Kelet Magyarország

Wagner Tamás 
Telefon/Fax: +36-1-878-2143
Mobil: +36-70-778-5934
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyugat Magyarország

Wagner Tamás 
Telefon/Fax: +36-1-878-2143
Mobil: +36-70-778-5934
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Alkatrész és Szolgáltatás

Varga Zsolt
Telefon/Fax: +36-1-878-2143
Mobil: +36-70-778-5932
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Műszaki kérdések/Hibabejelentés

Mengyán Zsolt
Mobil: +36-70-778-5930

Kardos Péter, Nagy Zoltán
Mobil: +36-70-778-5933

Information about our products and services in English and Italian language

Kovács Nikolett
Mobil: +36-70-778-5926
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kategória: Hungaro Mobiltank

Megszüntetés

A Hungaro Mobiltank segítséget nyújt a használaton kívüli üzemanyag ellátó rendszerek szakszerű és a jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő megszüntetésében, átminősítésében, használatin kívül helyezésében, kiválasztva a legoptimálisabb megoldást az ügyfél részére.

Kategória: Szolgáltatások

ÁtfolyásmérőkA kívánt pontosság, az alkalmazás típusa és a felhasználás feltételeihez alkalmazkodva a Hungaro Mobiltank az általa forgalmazott berendezésekhez átfolyásmérők széles választékával áll rendelkezésre, úgy mint:

- Nagy pontosságú átfolyásmérők (pontosság ± 0.2%)
- Mechanikus mérőszerkezetek magánfelhasználásra (leolvasási pontosság ± 1%)
- Kompakt turbinás mérőszerkezetek (leolvasási pontosság ± 1-2%)

Kategória: Alkatrészek

Cégünk a Hungaro Mobiltank három fő területen áll az Ön rendelkezésére:

 1. Segítünk megvalósítani bármilyen üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), fűtőanyag, kenőanyag, veszélyes anyag tárolással, szállítással, kiszolgálással kapcsolatos problémáját.
 2. Ha az Ön cégének éves üzemanyag felhasználása eléri vagy meghaladja az 50-100.000 litert, olyan lehetőséget tudunk Önnek mutatni, amellyel évente akár 1-2 millió forint üzemanyag megtakarítást érhet el. Cégünk olyan üzemi célú üzemanyag töltő állomások építésével, mobil üzemanyag kutak telepítésével foglakozik, amik lehetővé teszik ezt.
 3. Ha szeretné pénzét egy beruházásba fektetni, cégünk segít Önnek egy jól jövedelmező benzinkút teljes üzleti koncepciójának kidolgozásában, a megfelelő terület kiválasztásban és a teljes kivitelezésben.

Cégünk a Hungaro Mobiltank Kft az Ama Technology kizárólagos disztribútora a Közép-Kelet Európai régióban. Magyarországon kívül Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia területén képviseljük az Ama vállalatot. A Hungaro Mobiltank fő tevékenységi köre az Ama termékeinek forgalmazása, szállítása, műszaki telepítése, beüzemelése, a berendezések tervezése, engedélyeztetése.

Az Ama több mint 20 éve sikerrel működő, nemzetközileg elismert olajtechnológiai berendezéseket gyártó cég Olaszországban. Az Ama termékpalettája az olajtechnológia berendezések teljes skáláját felöleli. Mindenfajta üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), kenőanyag, veszélyes anyag tárolására, szállítására, és kiszolgálására alkalmas berendezéseket gyárt föld alatti és föld feletti kivitelben.

Az Ama a világ különböző részein dolgozott már és számos ismert olajtechnológiát használó cég volt a partnere. Néhány név a teljesség igénye nélkül:

 • Olasz Hadsereg
 • ENSZ
 • Bayer Chemicals
 • Siemens
 • Caterpillar
 • Procter & Gamble
 • ABB
 • Fiat
 • Michelin
 • Pirelli
 • Shell, Tamoil, BP, Q8, Agip

Az Ama olajtechniaki berendezései a legfejlettebb technikai színvonalat képviselik, az Olasz Belügyminisztérium által jóváhagyottak, nemzetközi megfelelőségi engedélyekkel rendelkeznek, az EU - Parlament által megfogalmazott és elfogadott egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági irányelvek követelményeinek megfelelően - Machinery Directive - szerint gyártják, és ennek megfelelően CE jellel vannak ellátva. Az AMA az ISO 9001, 2000 minősítése is garantálja a cég munkájának színvonalát. Minden olajtechnikai rendszert a nemzetközi és európai uniós előírásoknak megfelelően terveznek és kiviteleznek, így az EC Szabályozásnak, PED, EeX / ATEX, DIN, ISO, BS, EN, UL, API, MIL, DEFSTAN, stb.

Az Ama nagy figyelmet fordít a felhasznált nyersanyagok, alkatrészek minőségére. A vállalat beszállítóinak nagyon magas követelményeknek kell megfelelniük.

A termékei szinte minden európai országban jelen vannak több ezer darabot készítenek és értékesítenek éves szinten.

A Hungaro Mobiltank széles termékválasztékot és teljes körű szolgáltatást nyújt, amelynek keretében szakembereink az Ön elképzeléseit megismerve segítenek a megfelelő eszköz kiválasztásában. Igény szerint elvégezzük a tervezési munkákat, elkészítjük az engedélyeztetéshez szükséges dokumentációkat és a hatósági ügyintézést.

Törekszünk arra, hogy Ön kedvező feltételekkel tudja a kívánt berendezést megvásárolni, ezért többféle finanszírozási lehetőséget is tudunk biztosítani.

Folyamatosan figyelve ügyfeleink igényeit fejlesztjük szolgáltatásainkat és bővítjük termékválasztékunkat az olajtechnológia minden területén. Magasan képzett műszaki és környezetvédelmi, szakemberekből álló csapatunk áll az Ön rendelkezésére.

tt-easy-szallithato-tartalyKönnyű, kompakt, egyszerűen és azonnal használható: a TT Easy sorozat szállítható tartályai az TT típusú szállítható tartályainak legújabb képviselői. Lineáris polietilénből készült, szivattyúval ellátott, amely lehetővé teszi a munkagépek tankolását. A TT Easy berendezést dízel üzemanyag szállítására ADR mentességgel lehet használni ADR 1.1.3.1. c. normatíva alapján. Három különböző kiszerelésben kaphatók 125 l, 220 l és 430 l.

TT SQUARE 1000 ADR, HMT-TT szállítható tartályokA TT Square 1000, és HMT-TT szállítható tartályok lehetővé teszik a gázolaj vagy benzin biztonságos szállítását a jogszabályok által előírt keretek között. Az önhordó védőszerkezetének köszönhetően a TT Square és HMT-TT széles körű felhasználást tesz lehetővé a munkagépek tankolásában ott, ahol éppen szükség van erre. A TT Square 950 liter, a HMT-TT 1000, 2000, 3000 liter űrtartalmú kivitelben kapható. A szállítható tartályokat egy kocka acélszerkezet belsejébe szereljük, amely egyúttal 110%-os kármentőként szolgál.

Utánfutóra szerelt TT típusú berendezésekA TT típusú szállítható tartályokat közúti közlekedésre engedélyezett utánfutóra is tudjuk szerelni. Lehetővé teszik az üzemanyag gyors eljuttatását közvetlenül arra a helyre, ahol a munkagépek üzemanyaggal való ellátása szükséges.

TT típusú szállítható tartályA TT berendezések megfelelőségi engedéllyel és A.D.R. engedéllyel rendelkeznek, és az érvényben lévő normatívák előírásainak megfelelően készültek. A megbízható és tartós anyagokból készült szállítható tartályokkal teletöltve lehet dízel és/vagy benzin üzemanyagot szállítani a törvény szabta kereteken belül. A TT-k széles körű felhasználást tesznek lehetővé a munkagépek üzemanyag ellátásában ott, ahol éppen szükség van erre: ezáltal megspórolható, azaz idő, amely a munkagép üzemanyagkúthoz szállításához kell.

DTO EN típusú duplafalú tartályA DTO EN berendezés olyan föld feletti, duplafalú tartály, amelyeket az EN 12285-2 normatívának megfelelően készülnek. DTO-EN tartályok praktikus és előnyös megoldást jelentenek a járművek üzemanyagainak tárolására és kiszolgálására. Ideális módszert jelentenek a biztonságos üzemanyag kiszolgálásra, valamint az üzemanyag járó költségek csökkentésre és egyúttal valós és azonnali megtakarítást tesznek lehetővé.

Konténer kút - a hordozható benzinkútA konténer kút tulajdonképpen egy hordozható benzinkút. A konténer kút tartalmazza mindazt, ami egy benzinkúthoz tartozik:

- üzemanyag tartály
- üzemanyag szivattyú
- kimérő szerkezet
- biztonsági berendezések

A konténer kút üzemi és közforgalmú célra egyaránt alkalmazható és az elavult üzemanyag tároló berendezések kiváltására is tökéletesen alkalmas.

Kategória: Üzemanyag tárolás
1. oldal / 2