Systemcard üzemanyag töltőállomás ellenőrző rendszer

Systemcard üzemanyag töltőállomás ellenőrző rendszerÜzemanyag töltőállomás ellenőrző és vezérlő rendszer, magán felhasználású üzemanyag kutakhoz. Megbízható és pontos berendezés a felhasználók és üzemanyag tankolások ellenőrzésére. Lehetőség van a tankolások közvetlenül számítógépen történő ellenőrzésére. A tankolás mágneses vagy rádiófrekvenciás kártya segítségével történik. A beállítás és az adatok számítógépre eljuttatása soros kábelen átalakítóval, közvetlenül a Syc berendezésről laptoppra, GSM modemmel, Ethernet kábeles, vezeték nélküli, vagy rádiós konverterrel történhet.

A Systemcard lehetővé teszi például:

  • a járművek tankolásának korlátozását Km/óra szerint, a tankoláskor egyszerre tankolható mennyiség vagy havi tankolási limit szerint;
  • a tankolás engedélyezését csak a titkos kód és a jármű kilométeróra állásának felvitelével.

A könnyen telepíthető, egyszerűen használható és átlátható vezérlő szoftvert és a kézikönyvet CD-n szállítjuk. Lehetővé teszi a különböző szintű jelszóválasztást, a felhasználók, a járművek és az átlagfogyasztás nyilvántartását. A program a „költségközpont” funkcióval lehetőséget ad több, különböző telephelyen elhelyezett Systemcard berendezés vezérlésére a tankolások egy specifikus részleghez rendelésével. A Systemcard a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a specifikus igényeket kielégítve, meglévő vezérlőrendszerekkel együtt is képes működni.