Systemcard üzemanyag töltőállomás ellenőrző rendszerÜzemanyag töltőállomás ellenőrző és vezérlő rendszer, magán felhasználású üzemanyag kutakhoz. Megbízható és pontos berendezés a felhasználók és üzemanyag tankolások ellenőrzésére. Lehetőség van a tankolások közvetlenül számítógépen történő ellenőrzésére. A tankolás mágneses vagy rádiófrekvenciás kártya segítségével történik. A beállítás és az adatok számítógépre eljuttatása soros kábelen átalakítóval, közvetlenül a Syc berendezésről laptoppra, GSM modemmel, Ethernet kábeles, vezeték nélküli, vagy rádiós konverterrel történhet.

Fuel Log üzemanyag tankolás ellenőrző rendszerFUEL LOG SYSTEM olyan rendszer, amely saját járműflottája üzemanyag tankolását ellenőrizni kívánó ügyfeleknek készült. A SYSTEMCARD tankolás ellenőrző és vezérlő rendszerrel együtt alkalmazható. A tankolni kívánt jármű tankjának nyílására szerelt azonosítónak köszönhetően a rendszer wireless technikával felismeri a járművet és engedélyezi a felhasználónak a tankolást. Hogyan működik a FUEL LOG rendszer?

TT Control üzemanyag tankolás ellenőrző rendszer A TT CONTROL olyan rendszer, amely a munkagépek telephelyi üzemanyag tankolását ellenőrizni kívánó ügyfeleknek készült a tankolási költségek csökkentésére és a tankolási folyamatok ellenőrzésére. Hogyan működik a TT CONTROL? A felhasználónak azonosítania kell magát mágneses és/vagy rádiófrekvenciás kártyával a Systemcard rendszerben, be kell gépelnie a kért adatokat és megtankolni a járművet. A jármű telephelyre érkezésekor a tankolásra vonatkozó összes adat gyorsan és hatékonyan, Blootooth technológiával kerül lehívásra és a jármű által megtett kilométerre vagy munkaidőre vonatkozó információk néhány másodperc alatt elérhetők a számítógépen az üzemanyag fogyasztás ellenőrzéséhez.