DTO típusú kármentőteres tartályNemzetközi megfelelőségi engedéllyel rendelkező mobil üzemanyag kút. A DTO típusú berendezések a gázolaj tárolás és kiszolgálás területén a legjobb minőséget garantálják. Ideális megoldást jelentenek a tankolás költségének csökkentésére, valós és azonnali megtakarítást tesznek lehetővé. A berendezés egy szimplafalú, fekvő hengeres, kívül olajálló lakkréteggel bevont szénacél tartályból áll, amelyet kármentő medence és opcionálisan védőtető egészít ki.

DTO G.E. típusú gázolaj/fűtőolaj tároló tartályNemzetközi megfelelőségi engedéllyel rendelkező mobil tartályok, dómfedelükön generátorok, házi vagy üzemi fűtőberendezések gázolaj, vagy fűtőolaj ellátására kialakított csatlakozással. A DTO G.E. berendezés szimplafalú, fekvő hengeres, kívül olajálló lakkréteggel bevont tartályból, kármentő medencéből és opcionálisan védőtetőből áll. A DTO G.E. berendezések 1.000-30.000 literes kivitelben kaphatók és engedéllyel rendelkező konténeres változatban is elérhetők.

DTO EN típusú duplafalú tartályA DTO EN berendezés olyan föld feletti, duplafalú tartály, amelyeket az EN 12285-2 normatívának megfelelően készülnek. DTO-EN tartályok praktikus és előnyös megoldást jelentenek a járművek üzemanyagainak tárolására és kiszolgálására. Ideális módszert jelentenek a biztonságos üzemanyag kiszolgálásra, valamint az üzemanyag járó költségek csökkentésre és egyúttal valós és azonnali megtakarítást tesznek lehetővé.

K típusú konténeres berendezésekA HMT-K típusú berendezések a DTO-k kiváló minőségéhez és szolgáltatásaihoz képest szilárd, zárható, szélsőséges időjárásnak is ellenálló felépítményükkel jelentenek előnyt, amely nagyobb védelmet nyújt még a külső környezeti hatások ellen és a nehéz körülmények között történő használatnál is. Lopás és rongálás ellen biztonságot jelentenek, könnyű szállítani és üzembe helyezni őket. Az ISO szabvány méretei szerint készülnek.

oi-uzemanyag-tarolo-006A Hungaro Mobiltank teljes termékskálát tud kínálni fekvőhengeres, földalatti, szimpla vagy duplafalú tartályokból, amelyek alkalmasak tűzi víz, üzemanyag, kenőanyag és általános folyadékfélék tárolására. A szénacél (UNI EN 10025) lemezből, az EN 12285-1 európai normatívának megfelelően készült tartályokat külsőleg üveggyanta és/vagy endoprene burkolattal vannak bevonva. A dómfedél a tárolni kívánt anyag típusának megfelelő mechanikus szerelvényekkel és dóm aknával felszerelt.

Magán felhasználású és közforgalmú üzemanyag ellátó berendezésekÖsszhangban az üzemanyag kezelés széles körű felhasználói igényeivel a Hungaro Mobiltank teljes körű megoldásokat kínál a kőolaj származékokat, veszélyes anyagokat tároló és kiszolgáló berendezések területén üzemi és közforgalmú célú felhasználásra egyaránt. A berendezéseket az ügyfél specifikus igényei és a jogszabályi előírások feltételei szerint lehet kialakítani. A Hungaro Mobiltank szakképzett segítséget nyújt az alábbi munkamenetekben az egyedi igények alapján elkészült berendezéseken kívül: