Szabványosítás, duplafalusításA tartály szabványosítás műszaki leírásait a jelenleg érvényes (28/2011 (IX.6.) OTSZ) rendelet szabályozza. Ennek megfelelően szakmailag megfelelően képzett tervező és műszaki kollégáinkkal vállaljuk a szabályozásnak nem megfelelő üzemanyag ellátó berendezések szabványosítását, duplafalusítását.

Megszüntetés

A Hungaro Mobiltank segítséget nyújt a használaton kívüli üzemanyag ellátó rendszerek szakszerű és a jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő megszüntetésében, átminősítésében, használatin kívül helyezésében, kiválasztva a legoptimálisabb megoldást az ügyfél részére.

Gépészeti kiépítésTöbb éves gyakorlati tapasztalatának köszönhetően, és szakmailag képzet szakembereinek köszönhetően a Hungaro Mobiltank vállalja üzemanyag és olaj technológiai berendezések, földalatti és föld feletti rendszerek telepítését, és gépészeti munkáinak szakszerű teljesítését.

Speciális kiépítési munkákSegítséget, optimális és gazdaságos megoldásokat kínálunk a speciális körülményekhez és helyzetkehez alkalmazkodva az egyedi üzemanyag és olajtechnológiai berendezések gépészeti kivitelezése területén. Tervezőink és műszaki szakembereink a vevő igényeit és a helyi sajátosságokat figyelembe véve a legjobb megoldást ajánlják.