Hitelesíthető kútoszlopA gyors és pontos tankolási igények kielégítésére a Hungaro Mobiltank széles termékskálájú hitelesíthető kútoszlopot forgalmaz benzin és gázolaj tankolására. A megbízható kútoszlopok térfogatoló átfolyás mérővel felszereltek; 40-130 l/perc átfolyási sebességű szivattyúval szállíthatók és az egyes kútoszlopokon több termék kiszolgálására is van lehetőség. A kútoszlopok összekapcsolhatók Systemcard vezérlő rendszerrel vagy közforgalmú tevékenység esetén a megfelelő benzinkút kassza rendszerrel. Technikai és kereskedelmi szolgálatunk ideális megoldást tud nyújtani az önök igényire.

Kútoszlopok, kimérő szerkezetek magánfelhasználásraA Hungaro Mobiltank széles termékskálájú gázolaj kiszolgálására alkalmas kútoszlopot és kimérő szerkezetet kínál magánfelhasználásra. Megbízható és kedvező áron kínál berendezéseket, amelyek 50-90 l/perc átfolyási sebességű szivattyúval szállíthatók. Minden kútoszlopot önkioldó, 220 V./380 V. elektromos szivattyúval, mechanikus vagy elektronikus átfolyás mérővel, rugalmas tömlővel és automatikus töltőpisztollyal szállítunk. Vannak kútoszlopok, amelyek vezérlő egységgel vannak felszerelve, és lehetőség van a tankolási adatok közvetlenül PC-re való eljuttatására. Néhány változata összekapcsolható a Systemcard flottavezérlő rendszerrel.

Kútoszlopok egyéb anyagokhozA Hungaro Mobiltank forgalmaz kútoszlopot AdBlue, ablakmosó és fagyálló kiszolgálására is, amelyet 30-50 l/perc átfolyási sebességű elektromos szivattyúval, részlegesen lenullázható és göngyölített összegző regiszteres elektronikus átfolyás mérővel, rugalmas tömlővel és automatikus töltőpisztollyal szállítunk. Lehetőség van a Systemcard flottavezérlő rendszerrel való összekapcsolásra.