OE típusú fáradt olajtárolóA Hungaro Mobiltank által forgalmazott fáradt olajtároló berendezései ideális megoldást jelentenek a fáradt olajak gyűjtésére, tárolására és elszállításra az érvényben lévő normatívák tökéletes betartása mellett. A fáradt olajakat igény szerint fém- és/vagy polietilén, duplafalú vagy a tárolt mennyiség 100%-át befogadni képes, kármentőteres, szimplafalú tartályokban lehet tárolni 1.000-9.000 literes kiszerelésben, a PE anyagúaknál 250, 500 és 1.200 literes kiszerelésben. A berendezéseket különféle változatban szállíthatjuk és az alábbi kiegészítőkkel lehet felszerelni:

BC típusú kenőanyag tároló konténerekA Hungaro Mobiltank BC típusú konténerek széles termékskáláját kínálja kenőanyagok tárolására. A BC típusú konténerek kármentő medencével készülnek a tárolt anyag esetleges kifolyása miatt, padlózatuk rácsos, járható nagy teherbíró képességű. Vannak belül polcos, vagy kétszintes hordótartó szerkezetes változatai a konténer szerkezeten túl kihajtható hosszabbítással, a hordók targoncával történő könnyű mozgathatóságáért.

FT típusú növény védőszer és vegyszer tárolókSzéles választékban kínálunk, növény védőszerek és vegyszerek tárolására alkalmas fémszekrényeket rozsdamentes acélból, és speciális vegyszerálló felületkezeléssel készített konténereket ISO 8'-10'-15'-20'-30’-40’ méretekben. A konténerek felszerelhetőek opcionálisan belső világítással és szellőztető rendszerrel ami az adott tárolni kívánt anyagnak megfelelően készülhet robbanásbiztos kivitelben is. Ezek a berendezések biztonságos és az előírásoknak mindenben megfelelő megoldást nyújtanak.

DT/BC, HMT típusú tároló konténerekA Hungaro Mobiltank többféle méretben kínál speciális olajtechnológiai berendezések tárolására alkalmas megerősített szerkezetű és speciális felületkezelésű DT/BC G, DT/BC A típusú konténereket ISO 10'-15'-20'-30’-40’ méretekben. A tárolt berendezésnek megfelelően készülhetnek nyitott fenékkel és acél padlózattal is. Ezen kívül a hagyományos anyagok raktározására és szállításra alkalmas HMT R, HMT RA típusú raktárkonténereket is forgalmazunk ISO 8'-10'-15'-20'-30’-40’ méretekben.

Veszélyes anyagok semlegesítéseA Hungaro Mobiltank professzionális megoldásokat kínál a különböző veszélyes anyagok semlegesítésére. Technikai és kereskedelmi szolgálatunk ideális megoldást tud biztosítani az önök igényeire.