ÁtfolyásmérőkA kívánt pontosság, az alkalmazás típusa és a felhasználás feltételeihez alkalmazkodva a Hungaro Mobiltank az általa forgalmazott berendezésekhez átfolyásmérők széles választékával áll rendelkezésre, úgy mint:

- Nagy pontosságú átfolyásmérők (pontosság ± 0.2%)
- Mechanikus mérőszerkezetek magánfelhasználásra (leolvasási pontosság ± 1%)
- Kompakt turbinás mérőszerkezetek (leolvasási pontosság ± 1-2%)

Elektromos és kézi szivattyúkA Hungaro Mobiltank különböző típusú, speciálisan üzemanyag ki és betárolásra tervezett és gyártott szivattyúkat is tud szállítani. Ezek átfolyási sebessége 40 - 2.000 l/perc lehet az alkalmazás típusának megfelelően.

- Lapátos szivattyúk üzemanyag átfejtésre (választható tápfeszültség 12, 24, 230, 400 V).
- Centrifugál szivattyúk forgalmazásra/tankoláshoz.
- Fogaskerekes szivattyúk kenőolajokhoz.
- Tankerautó lefejtő/feltöltő szivattyúk.

Tömlők, tömlőcsévélőkRugalmas tömlők szénhidrogének (Diesel, Benzin, Repülőbenzin) szívó- és nyomóvezetékéhez változatos keresztmetszettel és megfelelő hosszúságban. Széles választékban kínálunk összekötő csatlakozásokat.
Rugalmas tömlővel és már meglévő berendezéshez való csatlakozással kiegészített automatikus tömlőcsévélők bő választékban kaphatók. Minden típusú üzemanyaghoz, tömlővel, acél szerkezettel (kérésre rozsdamentes) és rögzítő kengyellel, vagy kocsira szerelt változatban elérhetők.

TöltőpisztolyokÜzemanyag tankoló pisztolyok vagy más néven töltő pisztolyok (benzin, diesel, AdBlue) kézi vagy automatikus változatban kaphatók.

Méretük, anyaguk és csővégük az átfolyás, a folyadék és a tankolandó jármű szerint választható.

Amennyiben szeretne tankoló pisztolyt, vagy üzemanyag töltő pisztolyt vásárolni, vagy további információt kérni, kérjük hívja a +36-1-878-2143 telefonszámot

Alkatrészek, csatlakozók, üzemanyag szűrők és szűrő betétekA Hungaro Mobiltank széles választékban forgalmaz olajtechnológiai alkatrészeket, összekötő csatlakozókat különféle anyagból (bronz, alumínium, inox acél) a különféle nemzetközi szabványokkal összhangban. A különböző típusok között találhatók: