TT Control üzemanyag tankolás ellenőrző rendszer A TT CONTROL olyan rendszer, amely a munkagépek telephelyi üzemanyag tankolását ellenőrizni kívánó ügyfeleknek készült a tankolási költségek csökkentésére és a tankolási folyamatok ellenőrzésére. Hogyan működik a TT CONTROL? A felhasználónak azonosítania kell magát mágneses és/vagy rádiófrekvenciás kártyával a Systemcard rendszerben, be kell gépelnie a kért adatokat és megtankolni a járművet. A jármű telephelyre érkezésekor a tankolásra vonatkozó összes adat gyorsan és hatékonyan, Blootooth technológiával kerül lehívásra és a jármű által megtett kilométerre vagy munkaidőre vonatkozó információk néhány másodperc alatt elérhetők a számítógépen az üzemanyag fogyasztás ellenőrzéséhez.

Kategória: Vezérlő berendezés

Fuel Log üzemanyag tankolás ellenőrző rendszerFUEL LOG SYSTEM olyan rendszer, amely saját járműflottája üzemanyag tankolását ellenőrizni kívánó ügyfeleknek készült. A SYSTEMCARD tankolás ellenőrző és vezérlő rendszerrel együtt alkalmazható. A tankolni kívánt jármű tankjának nyílására szerelt azonosítónak köszönhetően a rendszer wireless technikával felismeri a járművet és engedélyezi a felhasználónak a tankolást. Hogyan működik a FUEL LOG rendszer?

Kategória: Vezérlő berendezés

Systemcard üzemanyag töltőállomás ellenőrző rendszerÜzemanyag töltőállomás ellenőrző és vezérlő rendszer, magán felhasználású üzemanyag kutakhoz. Megbízható és pontos berendezés a felhasználók és üzemanyag tankolások ellenőrzésére. Lehetőség van a tankolások közvetlenül számítógépen történő ellenőrzésére. A tankolás mágneses vagy rádiófrekvenciás kártya segítségével történik. A beállítás és az adatok számítógépre eljuttatása soros kábelen átalakítóval, közvetlenül a Syc berendezésről laptoppra, GSM modemmel, Ethernet kábeles, vezeték nélküli, vagy rádiós konverterrel történhet.

Kategória: Vezérlő berendezés