DTO EN típusú duplafalú tartályA DTO EN berendezés olyan föld feletti, duplafalú tartály, amelyeket az EN 12285-2 normatívának megfelelően készülnek. DTO-EN tartályok praktikus és előnyös megoldást jelentenek a járművek üzemanyagainak tárolására és kiszolgálására. Ideális módszert jelentenek a biztonságos üzemanyag kiszolgálásra, valamint az üzemanyag járó költségek csökkentésre és egyúttal valós és azonnali megtakarítást tesznek lehetővé.

DTO típusú kármentőteres tartályNemzetközi megfelelőségi engedéllyel rendelkező mobil üzemanyag kút. A DTO típusú berendezések a gázolaj tárolás és kiszolgálás területén a legjobb minőséget garantálják. Ideális megoldást jelentenek a tankolás költségének csökkentésére, valós és azonnali megtakarítást tesznek lehetővé. A berendezés egy szimplafalú, fekvő hengeres, kívül olajálló lakkréteggel bevont szénacél tartályból áll, amelyet kármentő medence és opcionálisan védőtető egészít ki.

Tankoló automata, tankoló automatákVan saját üzemanyag kútja és problémát jelent a járművek kontrolált tankolása? Folyamatosan fejlődik a járműparkja és nehéz nyomon követni az üzemanyag felhasználásokat? Sok időt tölt el az üzemanyag felhasználás adminisztrációjával? Volt már példa az Ön cégénél üzemanyaggal való visszaélésre? Szeretné az üzemanyag felhasználást kontrolált körülmények között nyomon követni?

Ezekre a problémákra mind megoldást nyújt egy tankoló automata. A tankoló automata lehetővé teszi az üzemanyag töltő állomások kezelő személyzet nélküli üzemeltetését. A berendezésből csak azonosítás után lehet tankolni. Az azonosítás mágnes vagy rádió frekvenciás (RF) kártya felhasználásával történhet.

Kategória: Benzinkút