Mobil üzemanyagkútSok olyan cég és mezőgazdasági vállalkozás küzd azzal a problémával, amikor a külső munkaterületekre el kell juttatni a gépeknek az üzemanyagot, illetve amikor hosszabb ideig egy helyen dolgoznak a gépparkkal és meg kell oldani az üzemanyag tárolását.

A mobil üzemanyagkút, illetve mobil töltőállomás egy olyan több berendezés fajtát is magába foglaló gyűjtő fogalom, amiknek a jellemzője a mobilitás, szállíthatóság. Ezeket a mobil üzemanyagkút eszközöket arra fejlesztették ki, hogy a fenti problémákra megoldást nyújtsanak.

Kategória: Üzemanyag tárolás

K típusú konténeres berendezésekA HMT-K típusú berendezések a DTO-k kiváló minőségéhez és szolgáltatásaihoz képest szilárd, zárható, szélsőséges időjárásnak is ellenálló felépítményükkel jelentenek előnyt, amely nagyobb védelmet nyújt még a külső környezeti hatások ellen és a nehéz körülmények között történő használatnál is. Lopás és rongálás ellen biztonságot jelentenek, könnyű szállítani és üzembe helyezni őket. Az ISO szabvány méretei szerint készülnek.

Konténer kút - a hordozható benzinkútA konténer kút tulajdonképpen egy hordozható benzinkút. A konténer kút tartalmazza mindazt, ami egy benzinkúthoz tartozik:

- üzemanyag tartály
- üzemanyag szivattyú
- kimérő szerkezet
- biztonsági berendezések

A konténer kút üzemi és közforgalmú célra egyaránt alkalmazható és az elavult üzemanyag tároló berendezések kiváltására is tökéletesen alkalmas.

Kategória: Üzemanyag tárolás