Gépészeti kiépítésTöbb éves gyakorlati tapasztalatának köszönhetően, és szakmailag képzet szakembereinek köszönhetően a Hungaro Mobiltank vállalja üzemanyag és olaj technológiai berendezések, földalatti és föld feletti rendszerek telepítését, és gépészeti munkáinak szakszerű teljesítését.

Kategória: Szolgáltatások

ÁtfolyásmérőkA kívánt pontosság, az alkalmazás típusa és a felhasználás feltételeihez alkalmazkodva a Hungaro Mobiltank az általa forgalmazott berendezésekhez átfolyásmérők széles választékával áll rendelkezésre, úgy mint:

- Nagy pontosságú átfolyásmérők (pontosság ± 0.2%)
- Mechanikus mérőszerkezetek magánfelhasználásra (leolvasási pontosság ± 1%)
- Kompakt turbinás mérőszerkezetek (leolvasási pontosság ± 1-2%)

Kategória: Alkatrészek

Cégünk a Hungaro Mobiltank három fő területen áll az Ön rendelkezésére:

 1. Segítünk megvalósítani bármilyen üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), fűtőanyag, kenőanyag, veszélyes anyag tárolással, szállítással, kiszolgálással kapcsolatos problémáját.
 2. Ha az Ön cégének éves üzemanyag felhasználása eléri vagy meghaladja az 50-100.000 litert, olyan lehetőséget tudunk Önnek mutatni, amellyel évente akár 1-2 millió forint üzemanyag megtakarítást érhet el. Cégünk olyan üzemi célú üzemanyag töltő állomások építésével, mobil üzemanyag kutak telepítésével foglakozik, amik lehetővé teszik ezt.
 3. Ha szeretné pénzét egy beruházásba fektetni, cégünk segít Önnek egy jól jövedelmező benzinkút teljes üzleti koncepciójának kidolgozásában, a megfelelő terület kiválasztásban és a teljes kivitelezésben.

Cégünk a Hungaro Mobiltank Kft az Ama Technology kizárólagos disztribútora a Közép-Kelet Európai régióban. Magyarországon kívül Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia területén képviseljük az Ama vállalatot. A Hungaro Mobiltank fő tevékenységi köre az Ama termékeinek forgalmazása, szállítása, műszaki telepítése, beüzemelése, a berendezések tervezése, engedélyeztetése.

Az Ama több mint 20 éve sikerrel működő, nemzetközileg elismert olajtechnológiai berendezéseket gyártó cég Olaszországban. Az Ama termékpalettája az olajtechnológia berendezések teljes skáláját felöleli. Mindenfajta üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), kenőanyag, veszélyes anyag tárolására, szállítására, és kiszolgálására alkalmas berendezéseket gyárt föld alatti és föld feletti kivitelben.

Az Ama a világ különböző részein dolgozott már és számos ismert olajtechnológiát használó cég volt a partnere. Néhány név a teljesség igénye nélkül:

 • Olasz Hadsereg
 • ENSZ
 • Bayer Chemicals
 • Siemens
 • Caterpillar
 • Procter & Gamble
 • ABB
 • Fiat
 • Michelin
 • Pirelli
 • Shell, Tamoil, BP, Q8, Agip

Az Ama olajtechniaki berendezései a legfejlettebb technikai színvonalat képviselik, az Olasz Belügyminisztérium által jóváhagyottak, nemzetközi megfelelőségi engedélyekkel rendelkeznek, az EU - Parlament által megfogalmazott és elfogadott egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági irányelvek követelményeinek megfelelően - Machinery Directive - szerint gyártják, és ennek megfelelően CE jellel vannak ellátva. Az AMA az ISO 9001, 2000 minősítése is garantálja a cég munkájának színvonalát. Minden olajtechnikai rendszert a nemzetközi és európai uniós előírásoknak megfelelően terveznek és kiviteleznek, így az EC Szabályozásnak, PED, EeX / ATEX, DIN, ISO, BS, EN, UL, API, MIL, DEFSTAN, stb.

Az Ama nagy figyelmet fordít a felhasznált nyersanyagok, alkatrészek minőségére. A vállalat beszállítóinak nagyon magas követelményeknek kell megfelelniük.

A termékei szinte minden európai országban jelen vannak több ezer darabot készítenek és értékesítenek éves szinten.

A Hungaro Mobiltank széles termékválasztékot és teljes körű szolgáltatást nyújt, amelynek keretében szakembereink az Ön elképzeléseit megismerve segítenek a megfelelő eszköz kiválasztásában. Igény szerint elvégezzük a tervezési munkákat, elkészítjük az engedélyeztetéshez szükséges dokumentációkat és a hatósági ügyintézést.

Törekszünk arra, hogy Ön kedvező feltételekkel tudja a kívánt berendezést megvásárolni, ezért többféle finanszírozási lehetőséget is tudunk biztosítani.

Folyamatosan figyelve ügyfeleink igényeit fejlesztjük szolgáltatásainkat és bővítjük termékválasztékunkat az olajtechnológia minden területén. Magasan képzett műszaki és környezetvédelmi, szakemberekből álló csapatunk áll az Ön rendelkezésére.

Tankoló automata, tankoló automatákVan saját üzemanyag kútja és problémát jelent a járművek kontrolált tankolása? Folyamatosan fejlődik a járműparkja és nehéz nyomon követni az üzemanyag felhasználásokat? Sok időt tölt el az üzemanyag felhasználás adminisztrációjával? Volt már példa az Ön cégénél üzemanyaggal való visszaélésre? Szeretné az üzemanyag felhasználást kontrolált körülmények között nyomon követni?

Ezekre a problémákra mind megoldást nyújt egy tankoló automata. A tankoló automata lehetővé teszi az üzemanyag töltő állomások kezelő személyzet nélküli üzemeltetését. A berendezésből csak azonosítás után lehet tankolni. Az azonosítás mágnes vagy rádió frekvenciás (RF) kártya felhasználásával történhet.

Kategória: Benzinkút

Tudja, hogy a különböző üzemanyagok tárolására, szállítására, és kiszolgálására alkalmas berendezések esetében jogszabályok és rendeletek különböző tartályvizsgálatokat írnak elő?

Milyen jogszabályokat érdemes a tartályvizsgálat témakörében ismerni? Például:

A 28/2011 (IX.6.) OTSZ rendelet szerint az üzemanyagtartályok kötelező vizsgálatai:

Tartálytisztítás, tartálytisztítás rendeleti szabályozásaVeszélyes, mérgező, éghető anyagok, köztük az üzemanyagok tárolására alkalmas berendezéseket, tartályokat jogszabályokban előírt időszakonkénti vizsgálat, átalakítás, megszüntetés munkavégzése előtt minden esetben tartálytisztításnak kell alávetni!

A tartálytisztítás, az üzemanyag tartályok tisztítása bármely a tartállyal történő munkavégzés alapvető feltétele, legyen az vizsgálat, átalakítás, javítás, szabványosítás, megszüntetés.

Üzemanyag költségÚszom az üzemanyag költségekben!

Évi 150.000 liter a cégem gázolaj felhasználása, emiatt az üzemanyag költségem több mint 50 millió forint. Nem elég, hogy a kőolaj drágul, de ráadásul az állam folyamatosan emeli a járulékos adókat!

Hol lesz ennek a vége? Hogyan tudnék gátat vetni ennek, és megállítani, vagy még inkább csökkenteni az üzemanyag költségeimet?

Naponta halljuk ezeket a panaszokat ügyfeleinktől. Valóban, az üzemanyag költség minden cég életében meghatározó tényező. Minden cégvezető folyamatosan keresi azokat a lehetőségeket, amellyel az üzemanyag költség csökkenthető.

Kategória: Üzemanyag tárolás

Üzemanyag megtakarításHogyan érhető el éves milliós üzemanyag megtakarítás?

Ha az Ön cégének éves üzemanyag felhasználása eléri vagy meghaladja az 50-100.000 litert, olyan lehetőséget tudunk Önnek mutatni, amellyel évente akár 1-2 millió forint üzemanyag megtakarítást érhet el. Vagy még többet.

Nem valami csodaszert vagy varázsvesszős ráolvasást kínálunk üzemanyag megtakarítási problémái megszüntetésére. Talán ezek között is van olyan, amivel célt érhet el, de mi kézzelfoghatóbb lehetőséget kínálunk Önnek.

Kategória: Üzemanyag tárolás