Cikkek

Üzemanyag megtakarítás

Üzemanyag megtakarításHogyan érhető el éves milliós üzemanyag megtakarítás?

Ha az Ön cégének éves üzemanyag felhasználása eléri vagy meghaladja az 50-100.000 litert, olyan lehetőséget tudunk Önnek mutatni, amellyel évente akár 1-2 millió forint üzemanyag megtakarítást érhet el. Vagy még többet.

Nem valami csodaszert vagy varázsvesszős ráolvasást kínálunk üzemanyag megtakarítási problémái megszüntetésére. Talán ezek között is van olyan, amivel célt érhet el, de mi kézzelfoghatóbb lehetőséget kínálunk Önnek.

Ön a járműflottájának üzemanyagát a különböző országos olajtársaságok üzemanyag kútjairól oldja meg? Vagy a telephelye környezetében található magánkutakról? Ezeknél talán biztosítanak Önnek az üzemanyag felhasználás arányában valamilyen mennyiségi kedvezmény, esetleg utólagos fizetést. Ez a jól ismert üzemanyag kártyás tankolás előnye. Mi azonban az üzemanyag megtakarítás sokkal magasabb szintjét kínáljuk Önnek, amelyet már nagyon sok vállalkozás használ és élvezi előnyeit.

Tudta Ön, hogy az üzemanyagnak is van nagykereskedelmi ára? Ez az ár a töltő állomások áraihoz viszonyítva akár 17-22 Ft-tal olcsóbb. Ez egy átlagos évi 100.000 liter üzemanyag felhasználású cég esetében 1.700.000.- 2.200.000.- Ft.-os éves megtakarítást eredményez.

Hogyan tudja az üzemanyagot nagykereskedelmi áron beszerezni, és ezáltal sokkal magasabb üzemanyag megtakarítást elérni?

Cégünk olyan üzemi célú üzemanyag töltő állomások építésével, mobil üzemanyag kutak telepítésével foglakozik, amik lehetővé teszik ezt. Amennyiben az Ön vállalkozása beruház egy ilyen berendezésbe, az üzemanyag forgalmazók bármelyikével üzemanyag szállítási szerződést köthet. Az üzemanyag szállítási szerződés keretében egy tartályautóval az Önnel egyeztetett időben szállítják ki az Ön telephelyére a nagykereskedelmi árú üzemanyagot. A minőség garantált, a kiszolgálás folyamatos, de ami a legfontosabb: a garantált üzemanyag megtakarítás.

Az üzemanyag megtakarítás nem csak a nagykereskedelmi áron való beszerzésből ered. Partnereink közül többen arról számoltak be, hogy a saját céges üzemanyagkutak beüzemelése után a járművek fogyasztása „csodálatos módon” visszaesett. Ez annak köszönhető, hogy a saját kút megakadályozza a járművezető és kútkezelők „összejátszását”. Ennek keretében a kútoszlopokat szándékosan elállítják, és így a kútoszlop kijelzőjén kitankolt mennyiség helyett valójában kevesebb üzemanyagot tankolnak a járműbe. Sajnos ezt a pénzt is az Ön zsebéből húzzák ki. A saját üzemanyag kút ezt a problémáját is azonnal megszűnteti.

 

Üzemanyag megtakarítás

Mekkora tank kell?

A berendezések űrmértékét, felszereltségét, telepítési költségeit az Ön felhasználási igényeihez tudjuk igazítani. Az azonban érdemes figyelembe vennie, hogy az olajtársaságok általános szerződéseiben egy szállítási pontra egyszeri megrendelésre 6000 liter üzemanyagot szállítanak ki nagykereskedelmi áron szállítási költség nélkül. 1000 liter és 5999 liter közötti már van szállítási költség. A tapasztalat viszont az, hogy az 5000 litert még kiszállítják úgy, hogy szállítási költséget nem számítanak fel. A nagy átlag esetében 1,5 év és 4 év közötti intervallum alatt térül meg egy ilyen beruházás, de ez függ a felhasználásától és a berendezés árától.

Mennyi az elérhető üzemanyag megtakarítás?

Az elérhető üzemanyag megtakarítás több tényezőtől függ. Két állandóan úton lévő teherautó, vagy egy 20 fős üzletkötői személygépkocsi park is indokolttá teheti a saját üzemanyag tartály beszerzését. A konkrét megtakarítás számításában cégünk alkalmazottai Örömmel állnak az Ön rendelkezésére.

 

Üzemanyag megtakarítás