Cégünk a Hungaro Mobiltank három fő területen áll az Ön rendelkezésére:

 1. Segítünk megvalósítani bármilyen üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), fűtőanyag, kenőanyag, veszélyes anyag tárolással, szállítással, kiszolgálással kapcsolatos problémáját.
 2. Ha az Ön cégének éves üzemanyag felhasználása eléri vagy meghaladja az 50-100.000 litert, olyan lehetőséget tudunk Önnek mutatni, amellyel évente akár 1-2 millió forint üzemanyag megtakarítást érhet el. Cégünk olyan üzemi célú üzemanyag töltő állomások építésével, mobil üzemanyag kutak telepítésével foglakozik, amik lehetővé teszik ezt.
 3. Ha szeretné pénzét egy beruházásba fektetni, cégünk segít Önnek egy jól jövedelmező benzinkút teljes üzleti koncepciójának kidolgozásában, a megfelelő terület kiválasztásban és a teljes kivitelezésben.

Cégünk a Hungaro Mobiltank Kft az Ama Technology kizárólagos disztribútora a Közép-Kelet Európai régióban. Magyarországon kívül Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Románia területén képviseljük az Ama vállalatot. A Hungaro Mobiltank fő tevékenységi köre az Ama termékeinek forgalmazása, szállítása, műszaki telepítése, beüzemelése, a berendezések tervezése, engedélyeztetése.

Az Ama több mint 20 éve sikerrel működő, nemzetközileg elismert olajtechnológiai berendezéseket gyártó cég Olaszországban. Az Ama termékpalettája az olajtechnológia berendezések teljes skáláját felöleli. Mindenfajta üzemanyag (benzin, gázolaj, Jet A1, stb.), kenőanyag, veszélyes anyag tárolására, szállítására, és kiszolgálására alkalmas berendezéseket gyárt föld alatti és föld feletti kivitelben.

Az Ama a világ különböző részein dolgozott már és számos ismert olajtechnológiát használó cég volt a partnere. Néhány név a teljesség igénye nélkül:

 • Olasz Hadsereg
 • ENSZ
 • Bayer Chemicals
 • Siemens
 • Caterpillar
 • Procter & Gamble
 • ABB
 • Fiat
 • Michelin
 • Pirelli
 • Shell, Tamoil, BP, Q8, Agip

Az Ama olajtechniaki berendezései a legfejlettebb technikai színvonalat képviselik, az Olasz Belügyminisztérium által jóváhagyottak, nemzetközi megfelelőségi engedélyekkel rendelkeznek, az EU - Parlament által megfogalmazott és elfogadott egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági irányelvek követelményeinek megfelelően - Machinery Directive - szerint gyártják, és ennek megfelelően CE jellel vannak ellátva. Az AMA az ISO 9001, 2000 minősítése is garantálja a cég munkájának színvonalát. Minden olajtechnikai rendszert a nemzetközi és európai uniós előírásoknak megfelelően terveznek és kiviteleznek, így az EC Szabályozásnak, PED, EeX / ATEX, DIN, ISO, BS, EN, UL, API, MIL, DEFSTAN, stb.

Az Ama nagy figyelmet fordít a felhasznált nyersanyagok, alkatrészek minőségére. A vállalat beszállítóinak nagyon magas követelményeknek kell megfelelniük.

A termékei szinte minden európai országban jelen vannak több ezer darabot készítenek és értékesítenek éves szinten.

A Hungaro Mobiltank széles termékválasztékot és teljes körű szolgáltatást nyújt, amelynek keretében szakembereink az Ön elképzeléseit megismerve segítenek a megfelelő eszköz kiválasztásában. Igény szerint elvégezzük a tervezési munkákat, elkészítjük az engedélyeztetéshez szükséges dokumentációkat és a hatósági ügyintézést.

Törekszünk arra, hogy Ön kedvező feltételekkel tudja a kívánt berendezést megvásárolni, ezért többféle finanszírozási lehetőséget is tudunk biztosítani.

Folyamatosan figyelve ügyfeleink igényeit fejlesztjük szolgáltatásainkat és bővítjük termékválasztékunkat az olajtechnológia minden területén. Magasan képzett műszaki és környezetvédelmi, szakemberekből álló csapatunk áll az Ön rendelkezésére.

K típusú konténeres berendezésekA HMT-K típusú berendezések a DTO-k kiváló minőségéhez és szolgáltatásaihoz képest szilárd, zárható, szélsőséges időjárásnak is ellenálló felépítményükkel jelentenek előnyt, amely nagyobb védelmet nyújt még a külső környezeti hatások ellen és a nehéz körülmények között történő használatnál is. Lopás és rongálás ellen biztonságot jelentenek, könnyű szállítani és üzembe helyezni őket. Az ISO szabvány méretei szerint készülnek.

Gázolaj tartály, gázolaj tartályokA gázolaj a legelterjedtebb üzemanyag, amelyet a szárazföldi és vízi közlekedésben egyaránt alkalmaznak, ezáltal a gázolaj tartály a leggyakrabban előforduló üzemanyag tároló szerkezet. A gázolaj tartály kivitelét tekintve lehet szimpla és duplafalú.

Szimpla falú gázolaj tartály, mobil gázolajkút

A szimpla falú gázolaj tartály egyrétegű, acéllemezből készült palástú és fenekű, megfelelő terhelési viszonyokra méretezett, „önhordó” szerkezetű tartály.

Kategória: Üzemanyag tárolás