Benzinkút építésTudjuk, hogy a benzinkút építés nehéz kérdés, és komoly feladat az Ön számára. Amikor szándéka már egyértelmű, megvan a kezdeti tőkéje, és az építésre szánt területtel is minden rendben van - a neheze még csak ekkor jön. Nyilvánvaló, hogy a benzinkút építés megkezdése előtt több cég véleményét is kikéri. Több lehetséges szállítóval tárgyal, több cégtől lehet már árajánlata.

De vajon ezek közül melyik az, ami az Ön elképzeléseit hosszabb távon a leginkább beváltja? Melyik a legjobb döntés? Melyik céget bízza meg a benzinkút építés megvalósításával? Melyik cég tartja majd a határidőket? Melyik cég az, aki a benzinkút építés összetett munkáját a legjobb minőségben fogja kivitelezni Önnek? Melyik cég az aki biztosítja, hogy benzinkútja időben pénzt kezdjen termelni az Ön számára?

Benzinkút üzemeltetésA benzinkút üzemeltetés egy évtizeddel ezelőtt magánemberek számára elérhetetlen vágyálomnak tűnt a magas beruházási és működtetési költségek miatt.

Az utóbbi tíz évben azonban a benzinkút üzemeltetés beruházási költségei a technológiai fejlődésének köszönhetően lecsökkentek, így Önnek is lehetősége van saját üzemanyagtöltő állomás indítására. Ehhez járul még az, hogy mivel az üzemanyag kis és nagykereskedelmi ára között egyre nagyobb a különbség, a benzinkút üzemeltetés az Ön számára is egyre jövedelmezőbb befektetés lehet.

Kútoszlop, benzinkút kútoszlopMegfelelő kútoszlop az Ön benzinkútjához

A benzinkút építés egyik kulcselme a kútoszlop. De vajon melyik típusú kútoszlopot válassza saját benzinkútjához?

Több mint tízféle kútoszlop létezik, a normál hagyományos egy vagy két töltő pisztolyos kiviteltől a kéthomlokzatos kivitelű, oldalanként akár több termék kiszolgálására is alkalmas kútoszlopig. A típus és formavilág, és természetesen az árak is széles skálát ölelnek fel.

Tankoló automata, tankoló automatákVan saját üzemanyag kútja és problémát jelent a járművek kontrolált tankolása? Folyamatosan fejlődik a járműparkja és nehéz nyomon követni az üzemanyag felhasználásokat? Sok időt tölt el az üzemanyag felhasználás adminisztrációjával? Volt már példa az Ön cégénél üzemanyaggal való visszaélésre? Szeretné az üzemanyag felhasználást kontrolált körülmények között nyomon követni?

Ezekre a problémákra mind megoldást nyújt egy tankoló automata. A tankoló automata lehetővé teszi az üzemanyag töltő állomások kezelő személyzet nélküli üzemeltetését. A berendezésből csak azonosítás után lehet tankolni. Az azonosítás mágnes vagy rádió frekvenciás (RF) kártya felhasználásával történhet.